BIM-6 och hund snack

Allmänt - Kommentarer (6)
2013-09-30 @ 15:27:24
God middag mina läsare.
Här har det varit full rulle hela dagen med vår lille valp. Sambon är ju iväg och tjänar pengar till familjen (haha) och jag, sjukskriven som jag är, ägnar mina dagar åt hunden! Inget mig emot, annars hade man ju inte skaffat hund, hehe. Men jag ska inte sticka under stol med att vissa stunder vill man bara riva av sig håret och svära rätt ut, och man tycker livet är pest och pina. Sen "han kommer aldrig bli lugn!" haha. Men så kommer kvällen och då förstår man att jo det kommer han visste att bli. Då gosar han in sig i famnen och är så, så, så nöjd. Då kan ingen tro att han kan bli så bråkig! Tills morgonen kommer. ;) Eller morgon och morgon. På senaste tiden är det faktiskt förmiddag.
Sambon går ut med honom på tidig morgon runt sex tiden, innan han sticker till jobbet, något han tycker är mysigt. Sen somnar H (hundens förkortning på sitt namn) och sover enda till ca elva tiden på förmiddagen, haha! Det är något han börjat med på senaste tiden, för innan var det bara upp tidigt för mig med och gå ut med honom. Skönt att kunna sova lite längre! ;)
 
Över till bebis snacket! Idag är jag på BIM-6 och jag känner inte ett smack. Å andra sidan tror jag heller inte att det tagit sig denna månaden, och jag har knappt hunnit tänka på ordet b-e-b-i-s heller, hehe. Den enda bebis jag hunnit tänka på har fyra ben, är hårig och skäller när han inte får som han vill, haha. Så här är det med andra ord fullt upp. Det enda jag kan säga såhär på rak arm är att jag har väldigt mycket flytningar, men det känns som att det kan betyda lite vad som helst. Inte lönt att spekulera heller, bara tiden kan utvisa hur det blir. Antingen får jag ett plus eller mens.
 
Uppdaterar mer senare. :)


ÄL-test 26/9-13 och funderingar

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-26 @ 15:09:14
Hallå allihopa. :)
Då var det torsdag och snart nalkas det helg! Ska bli jätte skönt att ta ett break från den intensiva vardagen med vår vovve. Jag går ju hemma så jag jobbar inte, men just nu känns det inte som att man är sjukskriven, hihi. Upp tidigt med vovven, och inte kan man ligga och dra sig heller! Sen håller man igång precis hela dagen med noll vila. När vovven själv sover så vill jag ju göra andra grejor, som att uppdatera bloggen, diska undan och så vidare. Jo jag vilade i cirka 30 minuter vid lunch tid idag för att jag kände att ögonen var vrål tunga. Men annars har det varit full rulle här hemma och så har det varit hela veckan. Sambon kommer hem om ca en halvtimme nu, så det är skönt. Än så länge sover lilleman, och hoppas han gör det ett tag till. Det är så skönt att sitta här och koppla av! :)
Lyssnar på lite härlig musik, bland annat Tove Styrke. Funderar lite kring framtiden och barn.
"När plussar man igen?"
"Kommer bebisen att stanna nästa gång?"
"Undrar om jag får mens sen eller inte"
"Vad gör jag om mensen uteblir?"
Ja sista frågan tänker säkert alla nu "Tar ett test?!" men det var inte så jag menade, haha.
Jag menade helt enkelt att eftersom att vi försöker så tätt inpå missfallet så vet jag inte riktigt hur jag kommer att reagera vid ett nytt plus, och definitvt inte om det sker redan nu! Förmodligen kommer jag vara helt vättskrämd, och varken jag eller sambon kommer nog ta till oss det förens vid RUL eller någonting. Det är så mycket rädslor nu kring missfall och så vidare. Sen tycker jag att jag blev så fruktansvärt illa behandlad hos gynekologen i måndags, på gynakuten. Sköterskorna där var vidriga rent ut sagt!
Först nekar dom överhuvudtaget att jag var gravid, bara för att deras graviditet test visade negativt. Men sen visade det ju sig att jag fick missfall för någon vecka sedan, jag kände bara "vad säger du nu då?!" hehe. Inte för att man såg det som någon vinst, jag hade tvärtom förlorat väldigt mycket. Men jag tycker det är förbannat fel att fortsätta säga emot en att vara gravid när man faktiskt själv flertal gånger testat positivt och så vidare. Envisa människor som inte kan med att dom själva har fel någon gång! Fast fel, oh ja det visade det sig verkligen att dom hade. Jag var gravid innan, men fick missfall. Men enligt dom var jag aldrig någonsin gravid och dom ville skicka hem mig med orden "Du har mensvärk".... i helvete heller att jag har.

Så jag kommer med andra ord fan aldrig mer våga åka in till dom! Men det är ju gynakuten här liksom... Om någonting händer under graviditeten så måste jag ju in där. Jag vet ju att det är samma människor, för samma vidriga sköterskor har jag hamnat i bråk med tidigare på gynakuten också! Oh, vad jag hatar dom... Kan dom inte bara försvinna?
Man ska inte vara rädd att åka in till sjukhuset.
 
Nåja, dagens Ägglossningstest!
Tog ju två ÄL-test igår, dock har jag bara visat det första för er så det blir väl lite svårt att förklara.
Men nu har testet blivit svagare i alla fall och jag har väl förmodligen ägglossning idag eller imorgon. :) Vi höll igång i förrigår, haha. Igår var det paus och idag är det på't igen! :)
 



ÄL-testandet är igång igen

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-09-25 @ 18:07:46
God kväll.
Börjar kännas lättare om dagarna nu sen beskedet om missfallet. Troligtvis för att jag så snabbt fick/får ägglossning igen så nu går jag rundor och tänker på att hålla mig för att kissa så jag kan göra ägglossningstest. Väldigt skönt måste jag säga! :)
Sen har jag fullt upp i vardagen och många planer om framtiden så det flyter på.
Börjar nästan vänja mig vid bebis baket också. Innan blev jag sådär nervös varje gång vi hade sex men inte nu inte. Hehe.
 
Tog ÄL test idag klockan 1
7.00 i alla fall. Det är 2 dagar sedan det nalkades äggis på VUL och hjälp, det var verkligen nästan positivt! På gränsen tyckte jag. Så bara för det ska jag ta ett test igen klockan 21 ikväll för att se om det visar positivt då. Om inte, tja då tror jag det kommer imorgon! :)
 
Men nu ser jag i alla fall mönstret och det är nästan på dagen (men om jag testar positivt nu ikväll e det 1-2 dagar tidigare) som ägglossningen dyker upp. Vi kör i alla fall varannan dag metoden sen igår kväll så vi missar inte den. ;)
 
 


Missfall igen

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-24 @ 17:34:10
Hej allihopa.
Det har varit ganska tyst härinne av anledningen att jag fått missfall. Skäms nästan att skriva detta, då kroppen verkligen lurat mig att allting stod rätt till genom att ha massor av symtomer, och jag borde förstått att blödningarna inte var normala! Fast alla sa att dom var det....
Men egentligen fick jag missfall "från början" vid första blödningen. Det här var en helt misslyckad graviditet från början. Egentligen var det inte "missfalls smärtor" jag kände igår när jag åkte in på sjukhuset, det var faktiskt... håll i er.... ägglossning!
Har ju inte testat mig med graviditet testerna en massa nu, så när jag igår fick ett negativt svar var jag chockad. Men nu vet vi varför....
Trodde dock inte att jag skulle i nästa andetag få höra att jag har en ny chans direkt. Läkarna avrådde mig inte att försöka på denna... tvärtom sa han att jag ska "på hästen igen"! Vet att många avrått mig från att bli gravid så fort igen (å andra sidan vet jag inte ens om jag blir gravid igen), men samtidigt var missfallet så tidigt och kroppen har redan skött detta för längesedan fast jag har bara inte vetat om det.
Jag behöver ett nytt hopp.
Så! Jag tror minsann att bebis verkstaden fortsätter.
Enligt VUL var äggblåsan jätte fin och jag kommer ägglossa inom närmsta dagarna. Faktiskt samma tidpunkt som förra månaden!
 
Har haft missfall innan och aldrig har det gått såhär "bra" eller hur man ska uttrycka sig. Jag menar, jag tänkte "Shit jag får missfall nu, och det kommer dröja evigheter innan vi kan försöka igen!", men där ser man.


Ingen bra dag som gravid

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-20 @ 11:50:32
God middag.
Det är definitivt ingen bra dag idag för mig! Jag har ont i ryggen och det uppstår väldigt lätt av att sitta ner. Jag har sveda och ömhet i underlivet samt svullen också. Fick en illamående attack för en stund sedan... hjälpte dock att lägga mig ner.
Jag måste vara extremt känslig mot dom hormoner som uppstår vid en graviditet för jag tacklar inte detta alls bra, och jag är bara i början haha.
Men jag har sagt det förr och jag säger det igen... Bara bebis mår bra!!

Ville bara uppdatera läget.
Idag är jag i vecka 6 (5+2). :)


Ont i underlivet

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-19 @ 20:52:09
Aj aj aj! Inte visste jag att underlivet kunde bli så svullen och öm av en graviditet! Brösten känns likadana...
Ligger i sängen och störs jätte mycket av den här känslan. :(
Jag försöker dock uppskatta det eftersom att det för någonting gott med sig, men ändå. Bara för att man så gärna ville bli gravid betyder ju inte det automatiskt att man uppskattar alla symtomer. ;)
Men.... bara bebis mår bra!! Jag kan ta detta hur jobbigt det än må vara, men bebis är inte alls stor.

Har också haft molvärk i magen men inget som gjort mig direkt orolig. Var dock rädd för en blödning till då jag upptäckte en brun flytning innan, men som även den gav med sig vid nästa toa besök! Dock tror jag att eftersom att det definitivt verkar som att jag är så känslig så tror jag att det kommer någon mindre blödning till snart.
Vissa säger att man brukar få små blödningar kring den egentliga menstruation perioden när man är gravid. Får se om det blir så med mig i Oktober! Hoppas inte, men om så hoppas jag bara kroppen fjantar sig lite.

Vi kom på att dagen efter Julafton så går jag in i vecka 20. Alltså går jag in i precis mitten av graviditeten då! :)
Vill verkligen att detta går vägen, att jag verkligen sitter där med en kula på magen kring jul och är lycklig med sambon. Inget missfall eller så nu!
Men samtidigt har jag aldrig varit med om sådana här symtom så det är kanske ett gott tecken. ;) Ingen mer än tiden kan utvisa! Men pyret jag....vi....vill verkligen ha dig!


Vecka 6

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-19 @ 18:03:00
God kväll.Tiden går ganska fort här ändå tycker jag. Försöker njuta så gott jag kan men det är svårt eftersom att jag har så mycket symtomer! Bland annat har jag väldigt ömt i underlivet, uppifrån och neråt blygdbenet. Har egentligen inte direkt ont i magen men ibland sticker det, ilar och har sig. Stickandet kan kännas som vid ÄL och gör bara på ena sidan (vänster). Detta ska tydligen vara väldigt normalt vid den här tiden.Något som jag också har haft som tydligen är normalt är små blödningar! Det var ju så att fem dagar innan BIM fick jag som "mens" och trodde vi misslyckats den månaden, men det var ju jätte fel. Har varit på gyn och vet att allt är bra. Igår fick jag blod på pappret när jag torkade mig, men vid nästa toa besök så var det borta.Tyvärr lider jag av övervikt trots att jag hann gå ned 9,8 kilo innan jag blev gravid, och vad min gynekolog sagt och när man ser på andras erfarenheter så är det vanligare och blöda i början av graviditeten när man redan är överviktig.Har hört många solsken historier och bland annat av folk jag känner, som till och med haft värre blödningar än jag och ändå fött friska barn sen. Peppar, peppar så har där inte varit fler blödningar men jag antar att det inte är över ännu.Jag längtar tills den dagen vi ser liten på ultraljud! Vill så gärna se dig lilla pyret och veta med säkerhet att allting är bra!Hittills har jag inte upplevt något som när jag tidigare haft missfall i alla fall så det känns jätte bra! :)


Just nu :)

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-16 @ 20:30:00


Vecka 5

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-16 @ 19:08:00

Jag är i slutet på vecka 5 nu i och för sig. Imorgon går jag in i vecka 6!

Fostret är nu 5-8 mm. Från hjässa till stuss. Fostret växer nu snabbt. Ryggraden och hjärnan börjar utvecklas. Många kvinnor börjar nu misstänka att de är gravida. Mensen skulle ha kommit för flera dagar sedan.

Vissa upplever symptom på hormonförändringen som ömma bröst, täta urineringar och illamående.


Vi är gravida!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-16 @ 17:34:00
Lycka, förvirring, glädje, rädsla... jag kan inte sätta fingret på vad jag känner, för det går i vågor! Men jag kan i alla fall säga att jag är jävligt GLAD! Här trodde vi att jag inte var gravid och trodde jag fått mens fast tidigare, men så fel. Jag ÄR gravid, i slutet på vecka 5 och vi är så lyckliga! :)Var även hos gyn idag, så allting är bekräftat. <3
Ni anar inte vilken lycka! Dock rädsla och allt det andra också, eftersom att jag haft missfall innan. Men det här bara måste gå vägen! Jag gör ju allt... tar folsyra, äter frukt, fisk och massa nyttigheter! Snälla högre makt, ge oss den här maj-ungen! Går allt som det ska föder jag runt den 20 maj. Så fantastiskt! lite mer än en månad efter min 22 årsdag. :) Jag ropar inte hej än, men jag vet i alla fall att jag är gravid och jag tänker vara glad för det!! <3
Händer något dåligt, tar vi det då. Nu ska jag bara vara glad! :)



Nästa BIM och gynbesök!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-15 @ 13:05:16
Hejsan!
Då var menstruationen över för den här gången och vi går in i försök 2! Nästa BIM är den 7 oktober,  känns som en evighet eftersom att det känns som att det inte var så längesen vi gick in i september och som jag sa herregud jag har ägglossning vi måste ha sex! haha.
Men i själva verket är det faktiskt så att vi snart är i oktober månad.
Vi har vår lille vovve här hemma nu också så tiden går mest åt att hålla koll på honom, aktivera och träna lydnad. :) Han är så söt! Önskar jag kunde visa bild härinne men det skulle avslöja min identitet om någon jag känner mot all förmodan skulle läsa bloggen. Som inte vet om den och våra planer vill säga.
Där är ett par stycken som vet men det är dom absolut närmsta, andra har ingen anledning att veta om vår bebis verkstad så länge det inte blivit en bebis liksom.
Men den dagen vi blir gravida blir det offentligt i vecka 12 ungefär. :)
 
Imorgon är det dags för mitt gynbesök och det kommer ske med nervositet! Är rädd att något är på tok, men ja vi får väl se hur det blir.


Ingen bebis

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-08 @ 16:34:16
Hejsan. Jag är väldigt ledsen just nu då jag igår förmiddag började blöda lite sådär rosa. Förstod att det var kört redan då! Under dagen ökade det och blev ordentlig blödning så var alldeles yr. Mådde skit illa på kvällen och höll på att spy efter maten för att jag var så väck i huvudet. Idag blöder jag fortfarande ordentligt och jag har förstått att vi har misslyckat den här gången med att bli gravida!
Men eftersom att mamma fick en menstruation innan hon plussade, fast jag fanns där, och jag idag mår bra (hehe) så ska jag ändå göra ett graviditet test kring min egentliga BIM då faktiskt blödningen upphör. Ja, är det nu en vanlig mens ska den bara hålla på i 5 dagar och då kommer jag sluta blöda den 12 september när jag trodde jag skulle ha bim egenltigen, så ska göra testet då.
För övrigt försöker jag alltid att hitta positiva saker i allt som händer, så här är det jag ser som positivt:
 
Jag är inte gravid första tiden med vår valp så jag behöver inte vara extra försiktig och kan aktivera honom.
Jag har nästa BIM tidigare eftersom att den här blödningen var fem dagar tidig, dock hinner jag ändå gå in i oktober precis innan jag har ägglossning igen, tror jag. Men då är det i alla fall i början!
Jag är på försök 2 med sambon, så nu ökar chanserna för att det ska ta sig
Vi ska göra ännu bättre ifrån oss nu och ha sex var tredje dag fram tills dagarna kring ÄL, sen varannan dag
Jag ska hinna bli ÄNNU bättre på att äta frukt och så fisk två dagar i veckan!!
 
Vi SKA plussa innan årets slut så enkelt är det!!


BIM-6. Angry bitch!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-06 @ 14:36:43
Hejsan allihopa!
Idag känner jag mig riktigt less, förbannad, irriterad och så vidare - på i princip allting!
Jag har gråtit här idag utan någon speciell anledning och mår faktiskt riktigt dåligt. Jag vet inte om det är något graviditet symtom eller något annat. Men såhär jävlig är jag aldrig i alla fall, det återstår att se vad det är. Är i alla fall på BIM-6 idag så nu är det inte långt kvar! Det ska bli jätte spännnade att se hur det här blir, men just nu står jag inte ut med den där bubblande irritation känslan i kroppen när jag egentligen borde vara glad, eller att jag gråter för ingenting och så vidare. Det är skit jobbigt. Jag blir ju automatiskt också en väldigt tråkig person att prata och vara med då jag är nedstämd. Blir också väldigt lätt påverkad och har därför hamnat i diskussioner. Inte bra!
 
Halsbrännan fortsätter som vanligt och börjar öka i styrka nu också. Jag svettas som fan och är jätte varm. Har känningar i magen fortfarande (det är jag faktiskt förvånad över att det pågått så länge nu), och allt är inte bra alls. Jag hoppas innerligt att det är en graviditet som orsakar detta och inget annat.
 


Stor ilska, frustration och nedstämdhet!

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-05 @ 14:11:10
God eftermiddag!

Nej, idag blev det verkligen inte som tänkt! Det var meningen att jag skulle iväg till läkaren i eftermiddag vid 15 tiden. Men nu är det såhär att han har gått och blivit sjuk, så det blev ingenting med det. Mitt nästa besök hos honom är den 16 september, dvs fyra dagar efter BIM för min del. Så med andra ord kommer jag högst troligast att få upptäcka en eventuell graviditet här hemma själv. Jag hade hoppats på att dom kanske, kanske, kanske kunde se en liten skymt på min kropp att jag var gravid idag, hehe. Men nej, han var sjuk. Inte nog med att jag inte fick prova ens att fråga, så är det nu alldeles för längesen jag träffade min läkare. Vi ska ha en regelbunden kontakt på grund av mina sjukdomar, och nu har hela sommaren gått samt vi går in i hösten, det är icke bra. Men det är som tur är inte så jäkla överdrivet lång tid kvar tills jag ska dit. :)
 
Men jag är inte alls rolig att ha och göra med idag!
Tredje dagen på rad som jag är så bitter, irriterad, deprimerad, ledsen, arg, asledsen, gråtfärdig och gud vet allt. Men jag har också varit skit glad! Ja idag till exempel, så satt jag och sjöng för första gången på evigheter här hemma. Sen helt plötsligt blev jag jätte deprimerad och ledsen. Ville bara slänga alla grejor runt mig, vråla och gråta tills jag somnar. Det här tillhör knappast vanligheterna, så jag hoppas av hela mitt hjärta att det är ett plus på väg och inte en kraftig pms för första gången någonsin ever! Men magkänslan säger att jag är gravid, och lille djävulen på min högra axel säger "där är ingenting! du kommer aldrig bli mamma du är för fet fattar du väl!". Ja, han är allt annat än schysst.
Jag känner inte bara av humöret, har känningar i magen konstant! Idag har det även suttit på vänster sida av magen som om det var ägglossning, haha. Men för det mesta sitter allt precis strax under naveln och till och med "på" ibland, om ni förstår. Typ under naveln precis... ja det var nog bättre ordval, hehe. Jag menar, en av smärtorna jag hade i början av veckan har jag haft innan det var ingenting nytt, men allt det som pågår under naveln det är någonting helt nytt. Humöret, halsbrännan, illamåendet, yeah ni fattar. Av en del har jag hört att jag inbillar mig, vilket jag tycker är sjukt elakt sagt, för jag känner ju det jag känner jätte starkt. Sen har jag varit otroligt lugn i bebis verkstaden och tänkt "händer det så händer det". Tills nu när jag får dessa humörsvängningar från ingenstans, så klart! Men nu är det inte konstigt, när humöret svänger som det gör. Känner ju ibland en hopplös inför precis allting i livet, inte bara det här. Sen vill jag att sambon ska komma hem, och så blir han lite sen, och så blir jag skit ledsen. Ja, ni fattar.
 
Jisses, vad långt det blev här nu. Men det är av dom här anledningarna som jag älskar att ha en privat blogg. Ni vet inte exakt vem jag är.. Bara att jag är en tjej på 21 år, som försöker bli gravid med sin sambo, och vi har snart en hund här hemma. Men mycket mer förutom bebis verkstaden i sig, vet ni inte om. Ni kan inte säga "Aha det är hon!". På facebook och dylikt kan jag givetvis inte skriva ett knyst, inte ens minsta lilla antydan till det. Folk snappar upp allting direkt och sen går ryktet igång liksom. Givetvis pratar man inte öppet om sånt här med nära och kära, det blir alltid en sjuk press på en.
Så jag är evigt tacksam för den här bloggen!
Jag är också väldigt tacksam för alla som följer mig/oss. :)

 
 


Dagen innan läkarbesöket!

Allmänt - Kommentarer (2)
2013-09-04 @ 22:21:49
Hej i stugan!  Denna kvällen är jag väldigt nervös inför morgondagen! Imorgon ska jag ju till gynekologen. Även fast han troligen inte kommer kunna säga att jag är gravid eller ej, så är jag ändå rädd att han kommer att hitta massa fel igen så som återkommande cystor osv. Det hade varit väldigt surt! Ska berätta om allt jag känt nu också samt flörta till mig ett VUL om mensen inte kommer/alternativt att jag plusar.
Men självklart ska det bli spännande att se vad han säger vad vi har för plan framöver! När vi ska få hjälp om det inte tar sig nu dom här 6 månaderna osv. Men han kommer nog vilja kolla extra noga om jag verkligen 100% säkert haft en ägglossning själv nu, annars är det ju inte lönt att jag går och försöker själv med sambon i ett halvår. Men det kändes väldigt starkt den här månaden och ska jag vara ärlig tror jag mer på att det tagit sig! Men jag ska inte säga för mycket än. :)


Mitt paket har kommit!

Allmänt - Kommentarer (1)
2013-09-04 @ 13:51:55
God middag.
Det var en spänd morgon/förmiddag här hemma innan posten kom! Första omgången följde inte mina tidiga gravidtet tester med, och jag var så besviken! Men sen så, sen andra rundan, knappt en timme senare, så anlände testerna.. hihi. :D Så nu är jag en glad tjej med hur många tester av olika slag som helst här hemma, haha. Jag KAN inte missa ett plus när den dagen kommer. ;) Tror jag ska testa för skojs skull idag även fast jag inte förväntar mig någonting, mest för att jag faktiskt har att slösa på ordentligt här. ;)
Det skulle varit nåt att få plus nu, haha. Dessa testerna är så pass känsliga som 10 istället för 20/25. Men har andra tester här hemma också, som jag tänkte använda mig av om jag inte får plus nu och behöver testa mig kring BIM också. Så sparar jag ändå liiite av dessa tidiga tester om det behövs. :)
Nåja, happy girl! Såg bara hur det skulle dröja as länge innan testerna kom när dom inte kom första rundan! Jag menar, imorgon har jag ingen tid att vara hemma på förmiddagen så hade inte fått veta om dom låg i brevlådan förens senare på kvällen då vi har mycket att göra imorgon! Men nu blir det ett test idag vid 17, imorgon bitti och andra morgnar framöver. ;) Ingen behöver säga till mig att det inte är bra att testa för mycket, för jag VILL göra det här hehe. :)
 


Mycket velande hit och dit

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-04 @ 09:10:02
Hejsan! Idag känns det verkligen konstigt i magen och har gjort ett tag nu. Det liksom stramar och känns obehagligt precis under naveln. Man hoppas alltid det är ett gott tecken men man vet ju aldrig. Jag kanske får mens ändå sen, men det får man ta då. Dessutom är detta vårt riktiga försök tillsammans så jag vet om att det kan ta mycket längre tid med tanke på mina sjukdomar. Men jag vet ju att jag haft en bra ägglossning och att vi omringade den i alla fall. ;)
Man har en hel del tankar. Ena stunden känner man sig självsäker och tänker att det här ska minsann gå vägen för att sedan känna lite "oh det blir inget ändå den här månaden". Jag mår inte dåligt eller så för det, men nog är det tankar.
Det enda man kan göra är att vänta och se! Mina tester borde komma idag men jag har inte fått ett leverans sms ännu. Blir faktiskt väldigt besviken om det inte kommer idag! Har ju längtat efter att kunna prova testa mig tidigare redan imorgon bitti. Kom också precis på att sambon kommer ju att va hemma nu i hela 5 dagar,  ja även efter helgen så insåg att jag får testa ändå när han är hemma fast jag inte ville. Av den anledningen att jag ville överraska, om jag nu är gravid. Jaja, det ordnarsig. :)
Nu har jag fått skriva av mig och ska äta frukost! 


När berättade ni?

Allmänt - Kommentarer (2)
2013-09-03 @ 23:02:03
Jag och min sambo pratade ikväll om det här med den dagen man plussar! Ja alltså oavsett när det än blir, när bör man beberätta för omgivningen? Vi är i alla fall helt överens om att man ska vänta tills vecka 12. Inte innan dess! Men när berättade ni? :)


Påfyllning av folsyra - check

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-03 @ 19:02:01
God kväll i stugan!
Nu sitter jag återigen hemma efter att ha flängt rundor i stan litegrann. :) Jag och min sambo skulle på ett möte, sen så skulle vi till apoteket då jag behöver fylla på skafferiet med Folsyra! Är faktiskt väldigt imponerad på att det hållit i kanske över en månads tid, trots att jag faktiskt tar DUBBEL dos av det. :) Väldigt bra och man får massor av fördelar för 69:-. Någonting säger mig att "this is it". Det är det här jag behöver för att kunna behålla liten också. Så hoppas att när jag nu än blir gravid ska det inte bli några fler missfall! Nu är det väl ändå vår tur? Ja så känner jag i alla fall och jag hoppas att ödet håller med mig. Vi förtjänar ju en bebis, ett kärleksbarn och att få bli en familj. Så mycket vi gått igenom och nu äntligen slagit oss till ro! Men det återstår att se, om vi får kämpa lite till för det där pluset eller om det blir en maj bebis, hihi. ;)
 


ÄL+6. Rosa blödning

Allmänt - Kommentarer (0)
2013-09-03 @ 14:10:21
Hejsan allihopa! Jag valde att byta blogg men det blev inte särskilt lyckat, och nu har jag lyckats bättre på den här sidan, så jag kommer att fortsätta att blogga härinne! :)
Det har hänt mycket sen sist, och nu inväntar jag bara BIM. Är på ÄL+6 idag och det är så spännande. Vi har liksom "omringat" äggisen så det är bara att vänta. Men mycket har hänt i kroppen! Nu är jag väl medveten om att det finns andra saker som kan ha orsakat det, men ändå.
I förrigår mådde jag riktigt dåligt. På dagen var det stabilt men hade mycket ilningar i magen, precis under naveln. Sen övergick det till stickningar och ilningar på samma gång, för att sedan på kvällen utökas och bli en smärta! Hade jätte ont i buken. Kunde inte somna förens tre på natten och tillslut var det smärta/ilningar/stick på en och samma gång. Jag var helt förstörd....
Men sedan dagen efter var jag "bara" öm och hade ilningar. På kvällen upptäcker jag dock rosa/ljus röda flytningar. Ilningarna, flytningarna osv är helt olikt mig. Det händer liksom ALDRIG, och det känns skumt att det skulle hända just den månaden man vill bli gravid, haha. Jag har dessutom varit otroligt lugn och sansad och tänkt "det värsta som kan hända nu är att mensen dyker upp, men då kör vi på ännu bättre nästa månad!". Så än är jag inte deppig liksom. Dessutom ska vi hämta en valp snart, så gissa vad jag tänker på.. ;) Någon "skengraviditet" eller att jag blivit "kocko" är det då definitivt inte.
 Jag tänker i alla fall leva i min lyckliga bubbla tills tant röd kommer, och jag behöver det! I förra bloggen var det mycket negativa kommentarer, men jag ber er. Låt mig leva i min egna lilla värld. Jag lever på hoppet och vill jag tro att jag är gravid får jag ju göra det. Och det tror jag verkligen! :)
Men jag kan givetvis ha fel och då är det bara på't igen!

Tycker den här bilden är så himla fin! :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus